Innovatie

De kassen en verwerkingsruimten zijn voorzien van de modernste, vooruitstrevende technieken en automatisering. Alle negentien afdelingen van de kwekerij kunnen afzonderlijk worden geregeld en bediend. Elke afdeling beschikt over zware assimilatiebelichting en dubbele scherminstallaties om efficiënt met energie te kunnen omgaan. Daarnaast zijn wij voorzien van 3 grote UV-installaties om al het water te kunnen ontsmetten en hanteren wij een strak hygiëneprotocol. Door deze ideale teelt- en werkomstandigheden zijn wij in staat een kwaliteitsproduct neer te zetten dat voldoet aan de wensen van de klant.

Interne Organisatie

Om onze interne processen volledig te kunnen faciliteren en ondersteunen maken wij sinds enkele jaren gebruik van ERP Paket, Navision, Work-it, check-it. Hierdoor kunnen wij zeer planmatig werken en aansturen, waar we voor ons een optimale bedrijfsvoering hebben kunnen creëren. Om de kwaliteit te waarborgen meten en registeren wij alle teelthandelingen en waarnemingen, wat met zich meebrengt dat we nu een eigen intern kwaliteitssysteem hebben.

Meer dan een merk

Van een modern en uitstekend georganiseerd bedrijf mag u hoge kwaliteit verwachten, maar wij bieden nog meer. Zo ondersteunen wij het merk Sense of Seasons met diverse communicatiemiddelen, zoals een informatieve en inspirerende website, een mobiele website, POS-materiaal en productpresentaties. Bovendien kunnen wij de planten afleveren met stickers met barcodes en/of andere informatie. We voldoen graag aan de wensen en behoeften van de klant. Niets is te gek!

Twitter
Facebook
Youtube